Missie en Visie

Mobiel4businezz staat voor een service gerichte vorm van dienstverlening in de telecommarkt. Wat doen we dan anders? Het antwoord daarop is eigenlijk simpel: service op een hoog niveau en samenwerken met u. Samen zorgen we ervoor dat de dienstverlening makkelijker wordt en dat het ook betaalbaar blijft. De beste oplossing op het moment dat u dat wenst. Daar maken wij ons sterk voor.

Bij Mobiel4businezz kunt u terecht voor een groot aantal producten, diensten en specialismen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast werken we hard aan het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten en die simpel vertalen naar begrijpelijke taal. We willen graag vernieuwen en meedenken. Dat vraagt lef. Wij gaan die uitdaging aan.

Kernwaarden

Om duidelijk te maken waar Mobiel4businezz voor staat, hebben we een drietal kernwaarden geformuleerd. Deze waarden geven aan waar we naar toe willen en hoe we dat doen. Ze zijn gebaseerd op de functie welke Mobiel4businezz zowel regionaal als landelijk heeft en verwoorden de manier waarop Mobiel4businezz samen met u deze dienstverlening wil verbeteren.

Samen

Samen staat voor ontmoeting en verbinding. Tussen mensen, maar ook binnen de organisatie die bestaat uit verschillende partijen, die samen een uitdaging zijn aangegaan. Samen een vertrouwde relatie opbouwen. Wij willen graag weten wie u bent en u moet weten wie u tegenover u heeft. Dat betekent in de meeste gevallen dat we samen kijken naar hoe we het beter kunnen doen. U moet er voordeel bij hebben met ons zaken te doen.

Innoveren met eenvoud

Mobiel4businezz is een organisatie welke vanuit eenvoud denkt. We willen voorop lopen, de bakens verzetten, een voorbeeld stellen van hoe het ook kan in deze markt. We blijven altijd werken aan vernieuwing en verbetering.

Partners

We kiezen voor de gerenommeerde namen die iedereen kent. Onze ervaring leert dat de zakelijke markt behoefte heeft aan vertrouwde en professionele relaties.
Dat betekent dat wij een samenwerking hebben met Vodafone, KPN en T-Mobile. Om de allerbeste deals te kunnen doen en u optimaal te kunnen faciliteren kiezen wij voor de rechtstreekse operator.
Dat betekent dat we korte lijnen hebben met de beste netwerken van Nederland.